In een Notendop
Lunch of dineer op honderd meter hoogte met een uniek panoramisch uitzicht van 360 graden op de Belgische hoofdstad.
Groupon-beoordelingen van klanten
Over deze deal
Kies uit 6 opties
-
€ 49 voor een driegangenlunch voor 2 personen (waarde € 70)
-
€ 98 voor een driegangenlunch voor 4 personen (waarde € 140)
-
€ 49 voor een viergangendiner voor 1 persoon (waarde € 68)
-
€ 99 voor een viergangendiner voor 2 personen (waarde € 136)
-
€ 198 voor een viergangendiner voor 4 personen (waarde € 272)
-
€ 297 voor een viergangendiner voor 6 personen (waarde € 408)
Voorgerechten (kies uit)
Prei op Vlaamse wijze met ei en peterselie
Pompoensoep met croutons en Oude Brugge-kaas
* * *
Hoofdgerechten (kies uit)
Vis van de dag met citroenbotersaus en stoemp van de dag
Vol-au-vent met kip, champignons en gehaktballetjes
* * *
Nagerechten (kies uit)
Duo van ijs en sorbet - smaak naar keuze
Crème brûlée met vanille
4-gangendiner
Voorgerecht
Rundstartaar (Iers rundvlees) "terre et mer" kruiden, Zeeuwse mosselen en dashi
-
-
Tussengerecht
Schotse zalm, gekonfijt in olijfolie met slakken uit Warnant, bloemkool en peterselie
-
-
-
Hoofdgerecht
Hertenfilet op Luikse wijze (butternut, hazelnoot, peer)
-
-
-
Nagerecht
Ontdekkingsbowl (peer, bergamot, peper)
-
De invulling van dit 3- en 4-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Maximaal 6 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Atomium restaurant
In de hoogste bol van het bekendste monument van de hoofdstad, zo'n 100 meter boven de grond, ligt het 360° panoramische Atomium restaurant. Hier smul je van een Belgische klassieker terwijl je geniet van een uniek uitzicht op Brussel. Met vegetarische opties, vis en vlees op de menukaart is er voor ieder wat wils. Chef Alexandre Masson laat zijn fantasie de vrije loop en dat resulteert in een menukaart die elk seizoen wisselt.