In een Notendop
Het restaurant krijgt 13 punten van Gault Millau en een 8,2 op IENS.nl Gastronomisch genieten Ongedwongen dineren op hoog niveau De chef-kok is de winnaar van RTL4-programma ‘Herman zoekt chef’ uit 2006 De Engel is opgezet door Herman den Blijker Vakkundige maître en sommelier Er wordt gewerkt met dagverse, seizoensgebonden producten Ook mogelijk bij de Engel: private dining, bruiloften, catering, kookworkshops De deal 4-gangendiner van de chef Voor 2 of 4 personen Met amuse, brood én een glas prosecco Eventueel met wijnarrangement
Over deze deal
Een diner met 2 gangen is fijn, maar een 4gangendiner vergroot de mogelijkheid om de gerechten op de tafel achter je te bewonderen in de spiegeling van het bestek. Prik een vorkje met een 4gangendiner voor 2 of 4 personen, inclusief amuse en brood met een glaasje prosecco bij Restaurant de Engel vanaf € 59. Kies uit € 59 voor een 4gangendiner voor 2 personen inclusief glas prosecco waarde € 124 € 79 voor een 4gangendiner voor 2 personen inclusief glas prosecco en wijnarrangement waarde € 164 € 114 voor een 4gangendiner voor 4 personen inclusief glas prosecco waarde € 248 In alle gevallen zal je een hartelijk welkom wachten met een smakelijke amuse en zal er vers, knapperig brood op tafel verschijnen. Zoals het hoort. Chefkok Lars Litz en zijn witte brigade stellen een 4gangendiner samen en luisteren nauw naar de wensen van de gast. Dieetwensen zijn geen probleem, en ook vegetariërs zijn van harte welkom. Leidend is altijd het gebruik van dagverse, seizoensgebonden producten. Omega3 liefhebbers doen zich tegoed aan vis afkomstig van vishandel GNB Yerseke en vleeseters mogen ook rekenen op onnavolgbare kwaliteit. De smaakvolle culinaire combinaties sieren mooi opgemaakte borden in kleuren die direct tot proeven uitnodigen. De kleurrijke en smaakvolle combinaties passen perfect bij elkaar en sluiten naadloos op de wijnarrangementen aan. Wil je na dit heerlijke diner nog verder genieten van wat Rotterdam te bieden heeft? Dan kan je nu extra voordelig voor 2 personen overnachten, inclusief ontbijt, in het Bilderberg Hotel. Op vrijdag t/m zondag kost dit € 89, en op maandag t/m donderdag € 149. Je moet alleen zelf even de reservering maken bij het Bilberberg Hotel aan de westersingel 70 in Rotterdam. Dit is tegenover Restaurant de Engel, dus je kan zo doorlopen naar je hotelkamer. Restaurant de Engel serveert de meest uiteenlopende hemelse gerechten, eenvoudig tot wat sjieker, alle met liefde bereid. Het restaurant is opgezet door de bekende Nederlandse tvkok Herman den Blijker. De Engel wordt nu gerund door chefkok Lars Litz, die in 2006 de RTLserie ‘Herman zoekt chef’ heeft gewonnen. De Engel biedt ook ruimte voor private dining, bruiloften en zakelijke evenementen. Daarnaast verzorgen ze catering en bijzondere kookworkshops. Wat anderen schreven… Restaurant de Engel krijgt 13 punten van Gault Millau, heeft een vermelding in de SpecialBite en scoort op IENS.nl een 7,8 voor het eten, een 8 voor de service en een 7,7 voor het decor. gisteren heerlijke 5 gangen menu gegeten elk gerecht was anders met een andere smaak beleving de wijn spijs combinatie paste goed bij elkaar de bediening was top we gaan er zeker nog een keer eten groetjes floris en lindy. FL, IENS.nl Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten bij De Engel. We werden erg gastvrij ontvangen door maitre John, die aangaf dat er geen kaart was die avond. We konden aangeven waar we trek in hadden vis, vlees, combinatie en wat we niet lustten. Met deze informatie zou chef kok Lars een mooi 4 gangen menu samenstellen. We hebben het wijn arrangement erbij genomen en werden vervolgens meegenomen in een heerlijke eet beleving. Alle producten waren vers, goed bereid, mooi gepresenteerd en het eten was echt een feestje. De wijnen pasten mooi bij de gerechten en ik werd aangenaam verrast door een Oostenrijkse rode wijn… De sfeer in de Engel is sjiek te noemen, maar met een relaxte ondertoon. Alles klopt, maar je voelt je er prima op je gemak. De bediening is vriendelijk, gezellig, maar ook zeer correct. Het is geen goedkope avond geweest, maar we hebben echt genoten en komen zeker terug. sandra17, IENS.nl