In een Notendop
Het eten krijgt een 8,7 op zowel IENS.nl als eet.nu ’t Deurtje scoort in de nieuwe GaultMillau editie 2013 11 punten Al jaren de ideale locatie voor een luxe zakenlunch met collega’s of relaties Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren Het menu wisselt wekelijks en is perfect afgestemd op het seizoen Uitstekend gastheerschap Dagverse en zoveel mogelijk duurzame producten De deal Driegangenlunch van de chef Voor 2 of 4 personen
Over deze deal
Hoewel de volkoren boterham met oude kaas nooit verloren gaat, is het verfrissend te zien dat er ook op niveau geluncht kan worden. Met een fijn glas erbij, als het even kan. Vier de middag met een driegangenlunch van de chef voor 2 of 4 personen bij Restaurant ‘t Deurtje vanaf € 34. Kies uit € 34 voor een driegangenlunch van de chef voor 2 personen waarde € 70 € 65 voor een driegangenlunch van de chef voor 4 personen waarde € 140 In een goed restaurant zorgt niet alleen het eten voor een geslaagde ervaring. Het gaat om het hele plaatje gastronomie, gastheerschap, setting en sfeer. Dit is waar het bij Restaurant ’t Deurtje om draait, een culinaire beleving die tot in de puntjes goed verloopt. Chefkok Rob van Schaick en souschef Bart Dijkstra hebben de leiding over het keukenteam van ‘t Deurtje. Ze zijn al heel lang bevriend met elkaar, volgden de koksopleiding, liepen stage en werkten in toprestaurants. Ze hebben hun sporen dus verdiend. Ervaring in toprestaurants gecombineerd met creativiteit leidt tot spannende combinaties. De kookstijl is het beste te omschrijven als een inventieve lichte Franse keuken met invloeden uit ZuidEuropa en hier en daar een oosters accent. Wat anderen schreven… ‘t Deurtje scoort een 8,7 op IENS.nl Het eten bij ‘t Deurtje is werkelijk fantastisch Heb eigenlijk sinds lange tijd weer ongelofelijk genoten. Het personeel is bijzonder vriendelijke en weet precies hoe ze op je gemak moeten stellen. InekeHuib, IENS.nl Wat een heerlijk restaurant Jeroen de eigenaar is en bijzonder vriendelijke man en ik kom er heel graag Hij weet altijd de juiste wijnen bij de gerechten te serveren die overigens voortreffelijk zijn. Paul1234, IENS.nl