In een Notendop
Laat je verrassen met het ‘‘Esperienza-menu” waarin je culinair Italië ervaart volgens de karakteristieke gerechtjes van chef Rafaelle Uva.
Groupon-beoordelingen van klanten
Over deze deal
Italianen staan onder andere bekend om hun onvervalste passie; niet alleen voor pasti (meervoud van pasta), maar ook voor antipasti (mindervoud van pasta). Ervaar min of meer waar de Italiaanse cucina voor staat met het "Esperienza-menu'' van 5 of 7 gangen bij Ristorante Saporetti.
Kies uit 16 opties
5-gangendiner van de chef:
-
€ 44,99 voor een 5-gangen "Esperienza-menu" voor 2 personen (waarde € 89)
-
€ 67,99 voor een 5-gangen "Esperienza-menu" voor 3 personen (waarde € 133,50)
-
€ 89,99 voor een 5-gangen "Esperienza-menu" voor 4 personen (waarde € 178)
-
€ 134,99 voor een 5-gangen "Esperienza-menu" voor 6 personen (waarde € 267)
-
€ 79,99 voor een 5-gangen "Esperienza-menu" met wijnarrangement voor 2 personen (waarde € 152)
-
€ 119,99 voor een 5-gangen "Esperienza-menu" met wijnarrangement voor 3 personen (waarde € 228)
-
€ 159,99 voor een 5-gangen "Esperienza-menu" met wijnarrangement voor 4 personen (waarde € 304)
-
€ 239,99 voor een 5-gangen "Esperienza-menu" met wijnarrangement voor 6 personen (waarde € 456)
7-gangendiner van de chef:
-
€ 54,99 voor een 7-gangen "Esperienza-menu" voor 2 personen (waarde € 109)
-
€ 82,99 voor een 7-gangen "Esperienza-menu" voor 3 personen (waarde € 163,50)
-
€ 109,99 voor een 7-gangen "Esperienza-menu" voor 4 personen (waarde € 218)
-
€ 164,99 voor een 7-gangen "Esperienza-menu" voor 6 personen (waarde € 327)
-
€ 99,99 voor een 7-gangen "Esperienza-menu" met wijnarrangement voor 2 personen (waarde € 192)
-
€ 149,99 voor een 7-gangen "Esperienza-menu" met wijnarrangement voor 3 personen (waarde € 288)
-
€ 199,99 voor een 7-gangen "Esperienza-menu" met wijnarrangement voor 4 personen (waarde € 384)
-
€ 299,99 voor een 7-gangen "Esperienza-menu" met wijnarrangement voor 6 personen (waarde € 576)
Laat je 5 of 7 gangen verrassen met het ''Esperienza-menu" waarin je culinair Italië ervaart volgens de karakteristieke gerechtjes van chef Rafaelle Uva. Een gastronomische ervaring die je met twee tot zes personen zal delen. En om de gerechtjes te begeleiden kan je ook voor een wijnarrangement gaan: bij elke gang een bijpassende vino.
De invulling van deze 5- en 7-gangendiners wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes (tenzij je voor het wijnarrangement kiest, dan krijg je per gang een bijpassende wijn). De invulling van dit 7-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Ristorante Saporetti
Ristorante Saporetti is een begrip in Purmerend. Niet alleen vanwege de onvervalste Italiaanse gastvrijheid, de romantische, rustieke inrichting en centrale ligging aan de pittoreske Koemarkt. Maar vooral vanwege de culinaire hoogstandjes die hier elke dag met een lach worden geserveerd. Chef Rafaelle Uva is ook zeker geen onbekende naam als het gaat om Italiaanse gastronomie in Nederland. Met een familie vol chefs is Uva opgegroeid in de keuken en na jaren ervaring met koken, kook-workshops geven en bijdragen aan de opening van diverse restaurants in Nederland opende Uva in 2015 zijn eigen restaurant in Purmerend: Ristorante Saporetti. De passie voor koken is terug te vinden in de pasta die elke dag handgemaakt wordt, de gastronomische gerechtjes die blijven verrassen en De Michelingids waar de cucina van Uva een eervolle vermelding krijgt. De menukaart bestaat bovendien niet alleen uit familiegerechten die Uva zich eigengemaakt heeft. De chef vindt het belangrijk om zichzelf (en zijn personeel) te blijven bijscholen, zodat hij de gerechten die bij zijn Ristorante Saporetti geserveerd worden kan blijven overtreffen.