In een Notendop
Alles wordt bereid met dagverse, seizoensgebonden en biologische producten Restaurant Hanssen is Iens Topper 2012 en wordt aanbevolen in de Michelingids Chef-kok Arie Hanssen heeft jaren gewerkt op sterrenniveau Gevestigd op een prachtige locatie in de parel van Brabant: Oisterwijk De deal 5-Gangenmenu van de chef Inclusief amuses tussen de gerechten door Voor 2 of 4 personen Keuze uit vlees, vis of vegetarisch
Over deze deal
Een foto zegt soms meer dan duizend woorden maar in het geval van Restaurant Hanssen zijn het de mooie gerechten en goede, bijpassende wijnen die duidelijk maken wat hun visie op gastronomie is. Ga het gesprek aan en ontdek het met een vijfgangenmenu van de chef voor 2 of 4 personen bij Iens Topper 2012 Restaurant Hanssen vanaf € 59. Kies uit € 59 voor een vijfgangen verrassingsmenu voor 2 personen waarde € 118 € 109 voor een vijfgangen verrassingsmenu voor 4 personen waarde € 236 De slogan van Restaurant Hanssen ‘Authentiek met noviteiten’ houdt in dat de basis klassiek is en gecombineerd wordt met de laatste kooktechnieken en hier en daar een verrassing. Wat die verrassing is blijft net als het menu nog even een… verrassing. Wel mag je weten dat alles wordt bereid met dagverse, seizoensgebonden en biologische producten. Oké, een klein tipje van de sluier dan, denk bij Restaurant Hanssen in de richting van kalfstartaar met tonijncrème, dorade met champagnesaus en duif met vijgen en quinoa. Nadat chefkok Arie Hanssen meer dan 30 jaar horecaervaring op had gedaan, onder andere door te koken op sterrenniveau, was 3 juni 2011 het grote moment waarop hij zijn eigen restaurant opende. En dit is de plek waar zijn droom, een restaurant dat topgastronomie serveert voor betaalbare prijzen, werkelijkheid is geworden. Restaurant Hanssen is gevestigd op een prachtige locatie in de parel van Brabant Oisterwijk. Wat anderen schreven… Bezoekers zijn erg enthousiast over dit restaurant Sfeervol restaurant in een leuke ambiance. Eten is meer dan voortreffelijk. Zeer originele amuses met zeer subtiele smaakjes. Kok in de keuken is met veel passie en met gebruik van alleen maar verse ingredienten bij iedere gang bezig er met veel passie een feestje van te maken. Komt ook regelmatig aan tafel om uitleg te geven op een wijze dat het water al uit je mond loopt Wij hadden de kok de vrije teugels gegeven om zijn creativiteit ten volle in te zetten. Dat hebben we geweten De fazant was op een fantastisch manier bereid. Kon niet beter. Het dessert was ook een hoogstandje en het wijnarrangement heel goed uitgebalancheerd. Kortom een aanrader voor iedereen die van lekker eten houd Wij gaan op korte termijn zeker weer terug. Ga zo door Martin en Wilma Oostrom, EET.nu Begin van deze maand met gezelschap van 15 personen een meer dan voortreffelijk 4gangen diner genoten bij restaurant Hanssen. Vriendelijke en gastvrije ontvangst, sfeervol restaurant en prachtige amuses begeleid met heerlijke wijn. De tournedos was werkelijk een topper. Bediening had ondanks het aantal personen geen enkele moeite om alles vlekkeloos te laten verlopen. De chefkok bracht alle persoonlijke wensen tot een prachtig schilderij op de borden ten uitvoer, prachtige smaken. De friandises bij de koffie, alles in eigen keuken bereid zijn geweldig, echte smaakexplosies. Alle lof vor chefkok Arie en zijn team Dit restaurant is een absolute aanrader jolandeabc, IENS.nl