In een Notendop
Heeft een Michelin Bib Gourmand en 14 GaultMillau-punten Iens Topper 2013 Internationale keuken Uitsluitend dagverse producten, veelal uit de eigen biologische tuin Je kan bij inTenz naast dineren ook lunchen De deal Gastronomisch vijfgangendiner van de chef Voor 2, 4 of 8 personen
Over deze deal
Eten, écht goed eten, nodigt uit tot zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Een gastronomisch feest voor alle zintuigen. Ga dat ervaren bij het met een Michelin Bib Gourmand en 14 GaultMillaupunten bekroonde Restaurant inTenz met een 5gangendiner van de chef vanaf € 55. Kies uit € 55 voor 5 gastronomische gangen voor 2 personen waarde € 110 € 99 voor 5 gastronomische gangen voor 4 personen waarde € 220 € 198 voor 5 gastronomische gangen voor 8 personen waarde € 440 Restaurant inTenz in Rijnsaterwoude ligt in het polderlandschap van Het Groene Hart. Een fraaie, rustgevende omgeving, wat direct terug te vinden is in de ambiance van het restaurant sfeervol en warm, ingericht met oog voor detail, gebruikmakend van natuurlijke tinten en hout. De keuken van inTenz laat zich het best omschrijven als internationaal een Franse basis met Hollandse en mediterrane invloeden. Dagelijks worden er met zorg en mooie ingrediënten samengestelde gerechten op tafel gezet. Kruiden en groenten komen uit de eigen biologische tuin en in de wei achter het restaurant lopen de befaamde Woudse weidelammeren vrij rond. Aangezien er gewerkt wordt met wat er op de markt verkrijgbaar is, wisselt het menu dagelijks. Boven alles staat de kwaliteit van de producten voorop. Dit, gecombineerd met uitmuntend gastheerschap en een geweldige wijnkaart zorgt ervoor dat het gastronomische vijfgangendiner van de chef je nog lang zal bijblijven. Bij mooi weer is het mogelijk dit op het zonnige terras te nuttigen. Chefpatron van inTenz is Tom Boere, die al op jonge leeftijd werd besmet met het horecavirus. Hij leerde het vak aan de François Vatelschool te ’sGravenhage en werkte onder meer bij De Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in ‘s Hertogenbosch en La Truffe Noir in Brussel. In zijn eigen restaurant heerst een sfeer die hij zelf omschrijft als “informeelchic”, met als doel “de zintuigen te prikkelen met de gast als uitgangspunt”. Boere houdt ervan om spannende, nietalledaagse en soms experimentele smaaksensaties of combinaties te creëren, waarbij het product altijd in zijn waarde wordt gelaten. Sinds november 2009 heeft inTenz een Michelin Bib Gourmand en 14 GaultMillaupunten. Wat anderen schreven… Gastronomisch genieten bij Restaurant inTenz Beoordeeld met 14 GaultMillaupunten Vorige week super vijf gangen geluncht bij InTenz. ChefPatron Tom Boere liep zelf de bediening en maakte ruim tijd voor een praatje. Een bevlogen man en een bevlogen kok. Niet koken met passie, maar koken is passie. In de kern is Tom een klassieke kok, dat proef je in de gerechten, geen moderne decomposities zijn, maar juist combinaties van ingredienten, zorgvuldig gekozen om de smaakbeleving nog dieper te maken. Dat zie je bij de rilette van makreel met verse kokosschilfers, gegrilde sliptong, bamboe en sesamvinnaigrette die op tafel verschijnt, met een goed gekozen Viognier erbij. … GreatePier, IENS.nl