In een Notendop
inTenz heeft een Bib Gourmand en 14 GaultMillau-punten Internationale keuken met Franse, Nederlandse en mediterrane invloeden Uitsluitend gebruik van dagverse producten, onder andere afkomstig uit de eigen biologische tuin Bij mooi weer is het mogelijk op het zonnige terras te eten Centraal gelegen in het Groene Hart De deal Gastronomische tweegangenlunch van de chef Voor 2, 4 of 8 personen Mogelijkheid om diner en overnachtingen inclusief ontbijt bij te boeken
Over deze deal
Liefde gaat door de maag, daarom eten vrijgezellen vaak rupsen in de hoop dat het vlinders worden. Imponeer je date met een gastronomische tweegangenlunch van de chef met twee, vier of acht personen vanaf € 29. Kies uit € 29 voor een lunch voor 2 personen waarde € 59 € 54 voor een lunch voor 4 personen waarde € 118 € 99 voor een lunch voor 8 personen waarde € 236 Hotel Restaurant inTenz in Rijnsaterwoude ligt in het polderlandschap van Het Groene Hart. Een fraaie, rustgevende omgeving die direct terug te vinden is in de ambiance van het restaurant sfeervol en warm, ingericht met oog voor detail, gebruikmakend van natuurlijke tinten en hout. De keuken van inTenz laat zich het best omschrijven als internationaal een Franse basis met Hollandse en mediterrane invloeden. Dagelijks worden er met zorg en mooie ingrediënten samengestelde gerechten op tafel gezet. Kruiden en groenten komen uit de eigen biologische tuin en in de wei achter het restaurant lopen de befaamde Woudse weidelammeren vrij rond. Aangezien er gekookt wordt met wat er op de markt verkrijgbaar is, wisselt het menu dagelijks. Boven alles staat de kwaliteit van de producten voorop. Dit, gecombineerd met uitmuntend gastheerschap en een geweldige wijnkaart, zorgt ervoor dat de gastronomische tweegangenlunch van de chef je nog lang zal bijblijven. Bij mooi weer is het mogelijk deze op het zonnige terras te nuttigen. Wie zin heeft in een spectaculair culinair weekend, boekt er natuurlijk één of twee overnachtingen inclusief ontbijt én een vijfgangendiner bij. Chefparton van inTenz is Tom Boere die al op jonge leeftijd werd besmet met het horecavirus. Hij leerde het vak aan de François Vatelschool te ’sGravenhage en werkte onder meer bij De Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in ‘sHertogenbosch en la Truffe noir in Brussel. In zijn eigen restaurant heerst een sfeer die hijzelf omschrijft als “informeelchique”, met als doel “de zintuigen te prikkelen met de gast als uitgangspunt”. Boere houdt ervan om spannende, niet alledaagse en soms experimentele smaaksensaties of combinaties te creëren, waarbij het product altijd in zijn waarde wordt gelaten. Sinds november 2009 heeft inTenz een Bib Gourmand en 14 GaultMillaupunten. Wat anderen schreven… Gastronomisch genieten bij Restaurant inTenz, bekroond met 14 GaultMillaupunten Erg leuk restaurant Heerlijk gegeten met bijpassend wijnarregement. Goede uitleg en erg gelet op de kleine details. De borden waren erg mooi opgemaakt. Absoluut een aanrader. Laat je lekker een avond verwennen. bonengon, IENS.NL Gister met z’n 4en heerlijk gegeten bij InTenz. We hadden een ‘verrassingsmenu’. Ik eet geen roodvlees en de koks hadden een fantastisch alternatief bedacht. De bediening is super attent, geven graag uitleg over het eten en de geadviseerde wijnen waren heerlijk. Een super gezellig restaurant, mooie inrichting Een ECHTE aanrader wendy12, IENS.NL