In een Notendop
Ideaal te combineren met een lunch of diner bij inTenz Comfortabele kamers voorzien van alle gemakken Midden in de natuur van Het Groene Hart inTenz heeft een Bib Gourmand en 14 GaultMillau-punten Internationale keuken met Franse, Nederlandse en mediterrane invloeden Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten onder andere afkomstig uit de eigen biologische tuin De deal 1 of 2 overnachtingen voor twee personen Inclusief ontbijt
Over deze deal
Eten, drinken, slapen deze onafscheidelijke drieeenheid smelt op verrukkelijke wijze samen bij Hotel Restaurant inTenz. Ervaar een compleet culinair weekend en boek 1 of 2 overnachtingen met ontbijt voor 2 personen bij dit met een Michelin Bib Gourmand en 14 GaultMillaupunten bekroonde hotel en restaurant vanaf € 49. Kies uit € 49 voor één overnachting met ontbijt voor 2 personen € 98 voor twee overnachtingen met ontbijt voor 2 personen Wie gaat dineren of lunchen in het restaurant van inTenz kan natuurlijk daarna voldaan weer naar huis gaan, maar wie in stijl wenst na te genieten doet dat in één van de zeer comfortabele kamers van het gelijknamige hotel. De ligging van inTenz is ideaal te noemen voor liefhebbers van natuur midden in Het Groene Hart. In de omgeving is het perfect wandelen of fietsen langs de uitgestrekte weilanden, het Braassemermeer, de molenroute of de bollenvelden richting Noordwijk. Heerlijk uitwaaien op de vlakbij gelegen Noordzeestranden kan natuurlijk ook. Bruisend Amsterdam of de universiteitsstad Leiden liggen binnen handbereik. Maar eerlijk is eerlijk, de meeste mensen zullen hier aankloppen voor de kookkunsten van de witte brigade. Gelijk hebben ze. Chefparton van inTenz is Tom Boere die al op jonge leeftijd werd besmet met het horecavirus. Hij leerde het vak aan de François Vatelschool te ’sGravenhage en werkte onder meer bij De Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in ‘s Hertogenbosch en la Truffe noir in Brussel. In zijn eigen restaurant heerst een sfeer die hijzelf omschrijft als “informeelchique”, met als doel “de zintuigen te prikkelen met de gast als uitgangspunt”. Boere houdt ervan om spannende, niet alledaagse en soms experimentele smaaksensaties of combinaties te creëren, waarbij het product altijd in zijn waarde wordt gelaten. Sinds november 2009 heeft inTenz een Bib Gourmand en 14 GaultMillaupunten. Wat anderen schreven… Luxe genieten met overnachtingen bij Hotel inTenz, beoordeeld met een 8.8 op ZOOVER.nl Dit weekend heerlijk gevierd bij inTenz met de dag op de zonnige binnenplaats ontbijten, daarna fietsen langs de molenroute en varen met hun sloep op het Braassemermeer. De zomeravonden gaf een gevoel of je in Frankrijk zat, met een heerlijk restaurant en iedere dag verrast met andere amusemenu’s. Het terras tot s’nachts met fakkels verlicht waar iedereen bleef nazitten ook de eigenaren. We voelden ons thuis en toch op vakantie. Kaitlynd Fischer, ZOOVER.nl