In een Notendop
Vaar wel bij een culinaire ontdekkingsreis door het Indische verleden met traditionele gerechten op basis van verse ingrediënten en kruiden.
Groupon-beoordelingen van klanten
Over deze deal
Anders dan bij een wedstrijd “snel-metselen voor beginners” gaat het bij een gastronomisch vijfgangenmenu in de opmaak om een secuur werkje, dat staat beide zo vast als een huis. Voeg woord bij daad met een steengoed Indonesisch diner bij Restaurant The Raffles in Den Haag.
Kies uit 3 opties
- € 69,99 voor een Indonesisch vijfgangenmenu voor 2 personen (waarde € 106)
- € 103,99 voor een Indonesisch vijfgangenmenu voor 3 personen (waarde € 159)
- € 138,99 voor een Indonesisch vijfgangenmenu voor 4 personen (waarde € 212)
Indonesië bestaat niet alleen uit legio eilandjes, maar kent wel net zoveel culinaire hoogstandjes. Met dit Indonesische vijfgangenmenu verzeker je jezelf van een kleine selectie van specialiteiten. Het menu neemt je op alle gemak mee op reis langs de traditionele keukens van het archipel. Zo weet je zeker dat je het beste van het beste krijgt en zijn ‘slechte’ keuzes uitgesloten. Het gastronomische uitstapje ziet er als volgt uit:
- Popiah Kepiting - rijsteflensje gevuld met krab en groenten
- Sop Kelappa Ikan - zachte kokossoep met diverse soorten vis
- Aneka Saté - drie verschillende satés, vormen samen één voorstelling
- Bebek Manyatyat - reepjes eendenborst gekruid met sereh en kunjit, geserveerd met gele rijst
- Manga extravaganza - dessert van en met mango
De invulling van dit 5-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Restaurant The Raffles
Om Indonesië en haar rijke verleden te ontdekken, kan je het vliegtuig pakken. Of simpelweg de Javastraat in Den Haag bewandelen. Niet slechts vanwege de straatnaam, maar voor Restaurant The Raffles. Dit Indonesische specialiteitenrestaurant wil het rijke verleden van Nederlands-Indië op smakelijke wijze 'doorgeven'. Dit gebeurt op basis van dagverse ingrediënten en kruiden, die à la minute tot een harmonieus gerecht worden omgetoverd. En dat is ook de buitenwereld niet geheel onopgemerkt gebleven. Zo heeft Frank Deuning, eigenaar van The Raffles, voor het jaar 2018 zestien Gault Millau-punten binnen weten te slepen. Dit betekent dat het restaurant tot de selecte top van Nederland behoort. Niet alleen vanwege het verfijnde menu, maar ook dankzij de ongedwongen en eigentijdse sfeer, die hij met behulp van Ikat-draperieën, batik-tafelkleden en Yogya-silver bestek heeft weten te creëren.