In een Notendop
Raak betoverd door de geuren en kleuren uit de Nepalese en Indiase keuken tijdens een voor-, hoofd- en nagerecht, vrij gekozen van de kaart.
Groupon-beoordelingen van klanten
Over deze deal
Een bord Indiaas eten heeft veel weg van een regenboog: rond, kleurrijk en moeilijk om thuis na te maken. Laat het over aan de professional met een driegangenmenu à la carte bij Royal Nepal Indian Tandoori & Curry.
Kies uit 4 opties
- € 29,99 voor een driegangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 70)
- € 44,99 voor een driegangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 105)
- € 58,99 voor een driegangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 140)
- € 87,99 voor een driegangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 210)
Een Nepalees/Indiaas diner is altijd een feestje. De vele kleuren, de rijke geuren en de veelzijdigheid aan smaken bepalen dit. Maar dat feest wordt in dit geval naar een nóg hoger plan getild, omdat je zelf kiest welke van de kleurrijke, geurige en smaakvolle gerechten van de kaart je wil eten. Bijvoorbeeld een Moligatawani-soep vooraf (alleen al vanwege de naam), een traditionele lamscurry geserveerd met rijst en naan als hoofdgerecht en een Indiaas nagerecht met rijst, room, kokosnoot en noten, ofwel Kheer. Het is zomaar een samenstelling die op alle drie de plaatsen inwisselbaar is voor tal van gerechten. Leef je uit en vind de ideale combinatie.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Er geldt een toeslag voor de volgende gerechten: Tandoori King Prawn € 6, Salmon Tandoori € 3, Chocolate cake € 2, Cheesecake € 2. Er wordt geen kraanwater geschonken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Royal Nepal Indian Tandoori & Curry
Van Engeland, Den Haag en Amsterdam naar hartje Gouda, dat is de route die chefkok Upreti heeft afgelegd om een eigen Nepalees & Indiaas restaurant te openen. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan werd het tijd om de vleugels uit te slaan. Met legio traditionele vis-, vlees- en vegagerechten - curry's, tandoori's, biryani's en sizzlers - uit Centraal-Azië tracht hij elke bezoeker die binnenkomt te betoveren. Dit gebeurt al met de hypnotiserende geuren die je tot aan de voordeur tegemoet komen. Uiteraard speelt het rijke kleurenpalet op het bord ook een belangrijke rol. Maar de smaak is toch echt de grootste 'verleider'. Teveel impulsen of gewoon behoefte aan iets specifieks? Laat je vooral begeleiden door het enthousiaste personeel tijdens je culinaire reis.