5.0
Gemiddelde van 20-beoordelingen
95%
5%
Tante Koosje's pure gerechten - klassiek met modern tintje - worden op Michelinster-niveau geprepareerd en geserveerd in nostalgische sfeer
De culinaire stijl van chef Roland Veldhuijzen is het best te omschrijven als een pure mix tussen klassiek en modern. Signature gerechten zijn o.a. op de graat gebakken tarbotfilet en gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever. Veldhuijzen werkte 6 jaar onder Lucas Rive bij De Bokkedoorns en 2 jaar onder André van Doorn bij de Hoefslag - niet de minsten om de kunst van af te kijken. Als chef-kok bij Chapeau behaalde hij binnen 1 jaar al een Michelinster. En na drie jaar verkaste hij naar de keuken van Tante Koosje waar zijn met recht behaalde Michelin-ster al meer dan 15 jaar schittert.
In de schaduw van de kerk van Loenen aan de Vecht, aan het pleintje met geknotte bomen, ligt een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje. De uitzonderlijke uitspanning is uitgegroeid tot een culinair restaurant waar gekookt wordt met eerlijke producten en waar je dineert voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer, de onalledaagse keuken, het professionele team en de inmiddels 16 jaar waarin op Michelinster-niveau gepresteerd wordt.